Zöldségek

Hogy kerül a földtől az asztalra a zöldség?

Jelenleg 100 hektár termőterülettel rendelkeznek, ahol vetésforgót alkalmaznak. van. 31-32 hektár van 1 szezonban bevetve.

A betakarított zöldségeket földesen a hűtőházakban tárolják ahol 2-3 fokon tartják a hőmérsékletet. Betakarításkor 1 nap kb. 20-30 konténernyi zöldséget szállítanak a hűtőházakba.

A mosót gépesítették. A mosás után a zöldséget hűtik, utána a feldolgozóba viszik ez után csomagolják és a SPAR csomópontokba szállítják, innen jut el az ország többi részére. 23 nap van friss áru.

Ha más ember akar termelni, de nincs földje, akkor van lehetőség termeltetésre. Ha olyan árura van szükség, ami nekik nincs, akkor azt ők is felvásárolják.

Amiket termelnek

Paszternák / Fehérrépa

Chard

Sárgarépa

Carrot

Karalábé

Turnip cabbage

Hagyma

Onion

A földtől az asztalig

A Som család zöldségműhelye
2017
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el